aHooliganS :*
Cześć, jestem Dominik i sobie mieszkam sobie w Dąbrowie Górniczej sobie mieszkam.
Interesantuje sie muzyką techno, house, electro house
a poza tym to motoryzacja (samochody <3) no i to na tyle.
Pozdrawiam
~wasz kochany tutor.
Mam na Imie Natalia i mieszkam w Warszawie Woj.Mazowieckie
Interesuje sie oraz muzyka Hip-Hop oraz sportem :LeParkour ,pilka nozna Itp ;>
Czasami lubie tez posiedziec przy komputerze, pograc w Metina oraz ogladac Demotwatroy xD
Pozdrawiam
Siemka Mam na imię Dawid Mieszkam w Strzegomiu (Woj. Dolnośląskie). Interesuje się Grą w Metina , Sportem extremalnym (Leparkour) Piłką nożną Nick i3ITT Klasa Wojo Bodziakk ;P Lvl 90+ Pozdro Dla Całego aHooliganS
Nowy użytkownik
Siema. Mam na imię Dominika.Mieszkam w Końskich woj.Świętokrzyskie. interesuje się modą. Słucham hip-hopu i Energy
Pozdrawiam
Gildia- aHooliganS
Siemanko mam na imię Kamil mieszkam w Bydgoszczy. Interesuje sie 3RUN. Lubie muzyke HIP-HOP np piosenka kuzaja RadG-twoja decyzja polecam:* Mam 20 lat
Ostatnio edytowany przez SiwyBM (2011-04-28 09:31:31)
Cześć
Mam na imie Dawid mieszkam Janowcu Wielkopolskim woj. (Kujawasko-Pomorskie)
Co lubie czym sie zajmuj>?(Ćwiczę Muay Thai od 3 lat:)
Muzyka różnie zazwyczaj dobre techno:) Na Imp w Szubinie:)Kto byl ten wie:) To by bylo na tyle:D
Pozdro do Gildi:D
Nowy użytkownik
Hello my name is Patryk
heh Mam około 23 lata chyba nie jestem pewny czy dobrze policzyłem
mieszkam sobie w kujawsko-pomorskim dokładniej miasto Piernika Toruń xD
coś o sobie hmmm no nie wiem co mogę powiedzieć chyba moi znajomi powinni się wypowiedzieć w tym temacie......
Elos tutaj Sylwek mam 20 lat numer buta 42 a smierdzi jak 60 xD mieszkam w woj. Opolskie słucham rock'a metalu itp. Pozdro KOCHAM SPORTY WALKI WSZELAKIE cwicze capoeria i od nie dawna LaParkour
Ostatnio edytowany przez xDSWx (2011-05-26 21:15:46)